Антон Ашкерц: Историја на преработките

Стиснете на време/датум за да ја погледате дадената преработка.

(тек) = разлика од тековната верзија, (прет) = разлика од претходната верзија,  с = ситна промена, → = промена во поднаслов, ← = автоматски опис на уредувањето

9 јануари 2022

11 февруари 2021

4 февруари 2021

17 јули 2020

3 јули 2020

21 јуни 2015

10 март 2013

10 септември 2010

27 април 2010

25 април 2010

11 април 2010

27 март 2010

25 март 2010

2 февруари 2010

14 ноември 2009

9 јули 2009

7 јуни 2009

6 февруари 2009

4 септември 2008

11 август 2008

3 февруари 2008

18 септември 2007