Википедија:Кој ја пишува Википедија: Историја на преработките

Стиснете на време/датум за да ја погледате дадената преработка.

(тек) = разлика од тековната верзија, (прет) = разлика од претходната верзија,  с = ситна промена, → = промена во поднаслов, ← = автоматски опис на уредувањето

11 февруари 2023

13 октомври 2022

27 мај 2021

2 јули 2020

3 август 2015

16 август 2013

1 август 2013

14 февруари 2013

26 септември 2012

19 јуни 2012

11 јуни 2012

2 јуни 2012

28 август 2011

8 јануари 2011

26 мај 2010

28 јули 2009

28 октомври 2008

24 август 2008

23 август 2008