Елин Пелин: Историја на преработките

Стиснете на време/датум за да ја погледате дадената преработка.

(тек) = разлика од тековната верзија, (прет) = разлика од претходната верзија,  с = ситна промена, → = промена во поднаслов, ← = автоматски опис на уредувањето
(најнови | најстари) Погледајте (понови 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

29 октомври 2022

8 јули 2022

21 јуни 2022

20 јуни 2022

11 февруари 2021

9 јули 2020

2 јули 2020

14 мај 2020

3 август 2018

29 септември 2015

21 јуни 2015

4 август 2014

11 март 2013

27 октомври 2012

17 октомври 2012

22 септември 2012

12 мај 2011

30 јануари 2011

14 јануари 2011

11 јануари 2011

20 декември 2010

16 октомври 2010

19 мај 2010

25 април 2010

11 април 2010

10 јануари 2010

14 ноември 2009

8 октомври 2009

9 јуни 2009

5 март 2009

12 февруари 2009

21 ноември 2008

11 септември 2008

11 август 2008

16 јануари 2008

13 јануари 2008

(најнови | најстари) Погледајте (понови 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).