Македон: Историја на преработките

Стиснете на време/датум за да ја погледате дадената преработка.

(тек) = разлика од тековната верзија, (прет) = разлика од претходната верзија,  с = ситна промена, → = промена во поднаслов, ← = автоматски опис на уредувањето

14 јули 2020

27 март 2017

14 август 2011

23 февруари 2011

23 декември 2010

28 август 2010

5 март 2006

Преземено од „https://mk.wikipedia.org/wiki/Македон