Македон (митски предок): Историја на преработките

Стиснете на време/датум за да ја погледате дадената преработка.

(тек) = разлика од тековната верзија, (прет) = разлика од претходната верзија,  с = ситна промена, → = промена во поднаслов, ← = автоматски опис на уредувањето

3 мај 2023

3 февруари 2023

6 мај 2022

11 септември 2019

10 септември 2019

27 мај 2019

31 јули 2018

27 март 2017

23 април 2014

5 април 2013

9 март 2013

12 февруари 2013

3 март 2012

1 септември 2011

8 септември 2010

11 април 2010

16 март 2010

12 март 2010

11 март 2010

16 ноември 2009

28 октомври 2009

19 април 2009

3 јануари 2009

2 август 2008

6 февруари 2008

23 мај 2007

25 април 2007

10 јануари 2007

28 ноември 2006

30 август 2006

30 мај 2006

26 мај 2006