Франтишек Вацлав Мареш: Историја на преработките

Стиснете на време/датум за да ја погледате дадената преработка.

(тек) = разлика од тековната верзија, (прет) = разлика од претходната верзија,  с = ситна промена, → = промена во поднаслов, ← = автоматски опис на уредувањето

19 август 2022

11 февруари 2021

14 април 2015

17 октомври 2010

25 април 2010

18 април 2010

16 април 2010

3 декември 2009

18 ноември 2009

20 октомври 2009

11 септември 2008

15 септември 2007