Википедија:Ревизија на избрани статии/2012

Од Википедија — слободната енциклопедија
Кратенки:
ВП:РИС

Featured article star - cross.svg Ревизија на избрани статии

# Статија Состојба Вкупно гласови За /Против /Воздржан 
1 Лара Крофт Yes check.svgОк Одземен статус 1 1/0/0
2 Мотор со внатрешно согорување Yes check.svgОк Одземен статус 1 1/0/0
3 Мојата борба Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
4 Ковалентна врска Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
5 ЈСП Скопје Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
6 Окленд Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
7 Dream Theatre Yes check.svgОк Одземен статус 5 5/0/0
8 Римска кујна Yes check.svgОк Одземен статус 4 4/0/0
9 Старословенски јазик Yes check.svgОк Одземен статус 4 4/0/0
10 Романтизам Yes check.svgОк Одземен статус 4 4/0/0
11 Јохан Себастијан Бах Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
12 Александар Суворов Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
13 Лазар Поп-Трајков Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
14 Ѓорѓи Сугарев Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
15 Рекански регион Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
16 Версајски дворец Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
17 Бонсаи Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
18 Столпчести габи Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
19 Автентична музичка изведба Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
20 Александар Македонски Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
21 Ален Гинсберг Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
22 Артур Рембо Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
23 Бела мечка Yes check.svgОк Одземен статус 3 2/0/1
24 Нацистичка партија Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
25 Турска кујна Yes check.svgОк Одземен статус 1 1/0/0

Поврзано[уреди извор]